SciNote – najboljša izbira za laboratorijsko delo

Za lažje zbiranje laboratorijskih podatkov in boljši nadzor nad raziskovalnim delom vam priporočamo uporabo elektronskega laboratorijskega dnevnika, ki vam je vedno dostopen na spletu in s pomočjo katerega lahko poskrbite za veliko bolj kakovostno in učinkovito raziskovalno delo. Hkrati pa tudi za boljši nadzor nad njim ter lažje sodelovanje z drugimi raziskovalci. Pri tem vam v uporabo priporočamo SciNote: Electronic Lab Notebook & Inventory Management.

Bolje organizirajte raziskovalne podatke

Velike baze podatkov so osnova za vsako nadaljnje raziskovalno delo. Vendar pa v njih ni vedno lahko najti podatkov, ki jih v določenem trenutku potrebujete, saj niso vedno dobro organizirane oziroma je brskanje po njih zelo zamudno. To lahko spremenite tako, da začnete uporabljati SciNote. Z njegovo pomočjo bodo vsi podatki vedno na svojem mestu in vam bodo tudi vedno dostopni, ko jih boste potrebovali.

Predvsem pa bo že samo zbiranje podatkov veliko bolj enostavno. Vse rezultate različnih preizkusov in drugih postopkov boste enostavno vnesli v SciNote ter tako poskrbeli za to, da bodo tam tako vam kot drugim raziskovalcem na voljo za uporabo. Seveda bodo do njih lahko dostopali le tisti raziskovalci, ki jim boste odobrili dostop. To pa pomeni, da boste tudi vi lažje dostopali do njihovega dela, kar je pri večjih projektih, pri katerih sodelujejo več znanstvenih, ključnega pomena. Tako bo raziskava potekala veliko bolj gladko in z manj zapleti, predvsem pa brez zamudnih prenosov laboratorijskih podatkov iz USB ključev na računalnik in podobno.

scinote vmesnik
SciNote vmesnik

Ko se boste enkrat navadili uporabljati digitalni laboratorijski dnevnik, se boste kmalu začeli spraševati, kako ste prej zmogli brez njega. Lahko bi rekli, da SciNote predstavlja enega najboljših pomočnikov vseh raziskovalcev in znanstvenikov. Z njim je možno raziskovalno delo pomakniti korak naprej, kar je za kakovost raziskave vsekakor zelo pomembno.

Izboljšajte organizacijo v laboratoriju

Za nemoteno delo v laboratoriju oziroma za nemoteno nadaljevanje raziskovanja pa je nujno skrbeti tudi za ves laboratorijski inventar, za shranjevanje laboratorijskih vzorcev in preparatov ter vsega ostalega, kar potrebujete pri svojem delu. Tudi pri tem vam lahko učinkovito pomaga prav SciNote, zaradi česar vam bo res močno olajšal raziskovalno delo ter poskrbel za to, da ga boste lažje opravljali in boste pri njem tudi bolj produktivni.