Pooblaščeni servis Kia za vaš avto

Iščete pooblaščeni servis Kia za vaš avto? Če bi želeli svoj avto servisirati v Ljubljani, potem je AC Trobec tisto, kar iščete! Pri njih bodo namreč za vaš avto poskrbeli tako, kot je treba, predvsem pa se mu bodo podrobno in strokovno posvetili. Poleg tega pa se lahko na servis naročite kar preko spleta, kar je še dodaten plus!

Naročilo na servis brez čakanja

Pooblaščeni servis Kia vam nudi naročilo na servis brez čakanja – nanj se namreč lahko naročite kadarkoli, saj je naročilo možno oddati kar preko spleta. Zaradi tega vam ni treba preverjati njihovega delovnega časa in iskati njihove telefonske številke ter nato čakati, da se vam kdo javi na klic, ampak morate le obiskati njihovo spletno stran ter oddati naročilo.

To lahko storite kadarkoli imate čas, kar je med vsemi obveznostmi, ki nam jih nalaga življenje, vsekakor prednost. Pri tem lahko izberete termin, ki vam ustreza, na servisu pa se bodo potrudili, da ga dobite, če le ni zaseden. V primeru, da je slučajno zaseden, pa vam bodo ponudili nadomestni termin, ko se lahko oglasite pri njih oziroma tja pripeljete vaš avto.

Servis, kjer si za vas in za vaš avto vzamejo čas

Če ste imeli kdaj pri mehaniku občutek, da se vam in vašemu avtu ne posvetijo dovolj oziroma so vas odpravili zelo na hitro, ne da bi res dobro pregledali avto, potem se vam to v Avtohiši Trobec zagotovo ne bo zgodili. Njihovi mehaniki si namreč za vsak avto vzamejo toliko časa, kot je potrebno za to, da ga temeljito in natančno pregledajo.

Poleg tega pa si bodo vzeli čas tudi za vas in vam pojasnili vse v zvezi s servisiranjem, morebitno okvaro, težavami ali popravilom, prav tako pa vam bodo z veseljem odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja.

To pomeni, da vam pooblaščeni servis Kia iz Ljubljane nudi tako strokovnost kot prijaznost na enem mestu. Zaradi tega se jih vsekakor splača obiskati, saj so gotovo dobra izbira za vse, ki imajo vozilo znamke Kia. Če ste med njimi tudi vi, potem izberite servis, s katerim boste zagotovo zadovoljni.