Električni grelnik za noge

Vas rado zebe v noge? Ali pa delate na prostem in ste pri svojem delu prisiljeni sedeti ali stati pri miru? Si pomagate s toplo obutvijo in nogavicami, vendar vas kljub temu zebe? Potem nujno potrebujete električni grelnik za noge, ki se avtomatično prižge, ko stopite nanj, nato pa vaše noge dobro ogreje. Tako vas nikoli več ne bo zeblo, saj bodo vaše noge vedno na toplem.

Kako deluje električni grelnik za noge?

Grelnik deluje samodejno: ko nanj stopite, se prižge, in ugasne, ko stopite iz njega. Ko stopite nanj, začne delovati že po nekaj sekundah, torej je zelo odziven, samodejno pa se izklopi, ko ga eno uro ne uporablja nihče. Zaradi tega je njegova uporaba popolnoma varna. Hkrati pa lahko njegovo delovanje tudi nastavite glede na to, kakšne so vaše potrebe, saj ima tri stopnje delovanja (MIN, MAX ali TURBO), med katerimi lahko izbirate. Sicer pa ima ta grelnik moč delovanja 300 W, kar je dovolj za to, da se površina lahko segreje celo do 60 stopinj Celzija – ko se to zgodi, naprava avtomatično zniža temperaturo, da ne pride do pregrevanja.

Enostavno upravljanje in prenosljivost

Grelnik se upravlja na enostaven način – z daljinskim upravljalcem, zato gre za priročno rešitev, ki vas bo gotovo navdušila, predvsem pa bo poskrbela za to, da vas v noge ne bo nikoli več zeblo. Omenjeni grelnik je namreč mobilen oziroma lahko prenosljiv.

Premišljena in funkcionalna oblika

Električni grelnik za noge Vigo ELA je oblikovan zelo premišljeno in funkcionalno. Uporablja se lahko praktično kjerkoli, saj je narejen iz odpornega materiala – oblikovan je namreč kot plošča, ki je prekrita z aluminijasto pločevino. Na grelniku lahko tako nemoteno stojite ali nanj položite noge, ko sedite. Hkrati pa se ta material tudi zelo hitro segreje in to zelo enakomerno, kar je dodaten plus. Uporablja se lahko tako na prostem kot v notranjih prostorih, torej povsod tam, kjer bi vas lahko zazeblo v noge, pa vas zaradi uporabe grelnika ne bo.