Invisalign

Lep in zdrav nasmeh je zagotovo pot do samozavesti in tudi zdravja v ustih. Krivi zobje za poravnavo in lep nasmeh zahtevajo nošenje opornice ali aparata, katerega poznamo kot kup žic pripetih na zobe in je nošenje dolgotrajno. Vendar se je tehnologija razvila tako dobro, da so nam sedaj na voljo skoraj nevidne opornice invisalign, ki imajo občutno več prednosti pred klasičnimi zobnimi aparati.

Če ste eni izmed tistih, ki potrebujete pravilno, ustrezno zdravljenje in ravnanje zob, je čas, da se odločite za nekaj, kar bo zagotovo učinkovito in ne bo moteče. Največja prednost je, da je skoraj nevidna in, da ni neprijetnih žic, kakršne poznamo pri klasičnih zobnih aparatih. Opornice se odstranijo in operejo brez obiska ortodonta in nas tudi ne motijo med obrokom, tako, da so zanesljivo odlična izbira. Vemo tudi, da zna biti zdravljenje dolgotrajno, če se odločimo za klasični aparat, če se odločimo za invisalign pa je zdravljenje kratkotrajnejše in ne zahteva toliko obiskov zobozdravnika.

Kar je zelo pomembno, če se odločimo za »nevidni« aparat, je da storitev in zdravljenje zaupamo strokovnjakom, ki so usposobljeni in izobraženi za tovrstno storitev. Seveda nam tega ne more nuditi prav vsak zobozdravnik, je pa zagotovo ponudba velika, da se lahko odločimo za nekoga, ki bo poskrbel za naš lep nasmeh.

Veliko je uporabnikov, ki so svoje zadovoljstvo tudi izkazali in so uspešno opravili zdravljenje, ki ni zahtevalo veliko časa in je precej enostavno. Kar je dobro, je tudi, da je sedaj cenovno dostopno in nam praktično ni potrebno hoditi v tujino, zato, da bi si lahko zagotovili invisalign zdravljenje, ampak je na voljo pri nas. Seveda je trajanje zdravljenja odvisno tudi od težavnosti primera, zato je najbolje, da se naročimo za pregled in zobozdravnik nam bo znal najbolje povedati ter pojasniti proces zdravljenja, vključno s trajanjem in ceno ter vsem ostalim, s čimer moramo biti seznanjeni še predno začnemo z zdravljenjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *